Skip to content Skip to footer

AMBASSADEUR

Voedselverspilling tegengaan door teruggeven en doorgeven van goed voedsel dat anders niet in de winkels, maar vernietigd worden. Personen die in een lastige periode zitten of net uit een lastige periode komen, personen die altijd voor anderen klaar staan en zichzelf wegcijferen, gaan wij met de actie “Positieve Energie 2.0” verrassen om hen persoonlijk te bedanken en positieve energie met hen te delen. Deze mensen worden verrast en ontvangen een (diepvries) foodverrassingspakket. Dit pakket krijgen zij om te delen of door te geven. In samenwerking met Mega Food Stunter 2.0, gaat Randall, deze uitdaging tegen voedselverspilling aan in zijn hoedanigheid als “Ambassadeur van Positieve Energie” door België en Nederland. en gaat Randall op pad om zijn positieve energie uit te delen en bewustwording te creëren in verschillende steden & dorpen.

 

MEGA FOODSTUNTER 2.0

Ambassadeur – Tegen Mega Voedsel Verspilling Onderweg naar Zwolle gaat de ambassadeur in gesprek met Arie (Mega Food Stunter). Samen leggen ze uit, waar de naam voor de actie Positieve Energie 2.0 “Samen Tegen Voedsel Verspilling” vandaan komt.

SURPRISE

Ambassadeur – Tegen Mega Voedsel Verspilling Randall (O-Dog) is 06 maart 2019, officieel de Ambassadeur geworden voor – Samen Tegen Mega Voedsel Verspilling “Positieve Energie 2.0” On Tour – . Samen met collega’s en vrienden, gaan wij mensen verrassen in hun dorp of stad. Door de Directie & Fans van “Mega Food Stunter 2.0 On Tour”, uit zijn “Home Town” Zwolle. Is Randall {27 Feb’19} in bij zijn van zijn vader, verrast met de eerste vrachtwagen van de tour.