Skip to content Skip to footer

COMEDY LOUNGE SHOWS

SMOKING WORDS

“Smoking Words”, “Positieve Inspiratie door het gesproken woord”. Is ontstaan tijdens de radio shows die Randall (O-Dog) presenteerde. In “SoulFood” kon men gedichten delen in de uitzending. Ook droeg hij zijn gedichten voor aan de luisteraars. Nu  kunnen we gezamenlijk onze inspiratie, verdriet & liefde online delen!   

Als host en back up, tijdens shows met Typhoon. Deelde Randall live zijn Smoking Words voor het eerst in 2014. Luister hier zijn inspirerende woorden die hij sprak, bij de afsluiting van de “Lobi Da Basi” Tour in Paradiso.

Randall de Randamie (alias O-Dog), gaat in 2020 aantal theatervoorstellingen geven in het “kleinste theater van Nederland”. Om zijn positieve energie, met een traan en lach, op een intieme manier te delen met publiek en zijn Friends uit de Industrie.

THE REUNION - MAKING OFF - 2018

MUZIEK BEPAALD OF VERSTERKT EEN MOOD

Positieve Energie is voor O-Dog aan de orde van de dag en deelt dat tijdens zijn Club Quiz show met alle bezoekers. Laat ons horen, zien en weten. Van welke muziek jij blij, verdrietig of juist kracht haalt. 

Met deze single “Ik Klaag Nooit” wilt hij Nederland aan het begin van 2018 verblijden met zijn funky-blues grooves. Bij iedereen een glimlach op het gezicht toveren & vooral dat wij elkaar weer oprecht gaan/durven groeten op straat in plaats van KLAGEN!!!