Skip to content Skip to footer
LEES HIER ALLES OVER MIJ
SIR RANDALL // O-DOG
Stay positive
Randall (alias O-Dog) de Randamie viert zijn verjaardag 5 oktober met zijn website, op een speciale manier. Na een lange periode van afwezigheid door ongeluk en revalidatie weer positief nieuws. Hij biedt de kaarten voor zijn theater debuut “Smoking Words by Randall” in het kleinste theater van Nederland, ter donatie via Eventbrite.nl aan. Als klap op de vuurpijl is hij de stem voor “Amref Flying Doctors” en lanceren ze op 7 oktober niet alleen “Positieve Inspiratie” sessies, maar ook een tv-campagne “voor een gezond en sterk Afrika”.

Tijdens Smoking Words neemt Randall u mee in zijn wereld. Zijn denkwereld is gevat, ontroerend en grappig.

De drijfveer van zijn positieve manier van handelen en simpel blijven denken in het leven vormt de basis van zijn wereld. Wie O-Dog als entertainer kent, kent Randall nog niet! en heeft hem nooit horen dichten of spreken.

Je ontmoet Randall, de rustige persoon achter zijn Positieve Energie die hij nu op een intieme, persoonlijke,
manier zal delen.

Na een jaar vol ongeluk was hij verplicht zichzelf UIT te zetten. Deze tijd van realiteit-checkups vol twijfels en weinig positiefs heeft hij verwerkt en verwoord. En dat resultaat kan iedereen voor het eerst horen in zijn theaterdebuut - intiem en positief in het kleinste theater van Nederland.

Timeline

2018

Nieuwe album “Positive Love”

In 2018 (najaar) wordt zijn nieuwe album “Positive Love” My Blues verwacht, waarin de oude blues een positief jasje aangemeten krijgt. Zijn album zal zowel Engels- als Nederlandstalige singles bevatten waarmee hij met jong & oud zijn positieve energie wil delen. De eerste single “Ik Klaag Nooit” is tevens de…

2017

Eerste rol in “Tuintje in mijn hart”

2017 speelt hij zijn eerste rol in de speelfilm ‘Tuintje in mijn Hart’. Hiervoor heeft hij zijn single ‘Je Bent Nooit Alleen’, die hij samen met ‘Friends uit de industrie’& Cast (o.a. Jörgen Raymann) heeft opgenomen, gebruikt als titelsong. 

2011

Eerste CD “Positieve Energie”

In 2011 bracht hij zijn eerste cd “Positieve Energie” in eigen beheer uit, waaruit een samenwerking ontstaat met een orkest van wel 88 muzikanten en een single uitbrengt; “Inspireer de omgeving” met dirigent Peter Kleine Schaars waarvan de clip is opgenomen in de Melkweg. In