Skip to content Skip to footer

BEDANKT.. VOOR DE TIJD OF NIEUWSGIERIGHEID, IK BEN RANDALL // O-DOG

#BAMBAM... MAG WAT ZEGGEN... MAG IK DIT ZEGGEN. .. JA WIL DIT DELEN...

WIE BEN IK, IK BEN IK, NEE IK BEN IK, WIE BEN JIJ?

Positieve Energie is voor veel mensen een gevoel, in plaats van een vanzelfsprekendheid of levensovertuiging. Het wordt geassocieerd met mooie herinneringen, of gezelligheid of geheel anders aan innerlijke rust..Dat vindt ik dus vaak niet zo!

Wie neemt tegenwoordig nog het initiatief om een gezellig samen zijn te creëren “zonder telefoon checken en sociale media momentjes ingelast”. Of mensen ongeacht hun opleiding, cultuur, rang van standen, of herkomst kansen te ontnemen. Daardoor bestolen worden, vooral van de ervaring dat hun visie in het leven kan breder maken en positief gestimuleerd worden…

Mijn positieve energie is zeker niet gebaseerd op wetenschappelijke, theoretische bronnen. Wel uit de ervaringen, van mijn handelingen in donkere, momenten en situaties. Om daarin/daaruit een positief lichtpuntje, levensles te halen of een uitweg heb gevonden.

Wie niet beseft dat het verleden nooit slaapt, waardoor confrontaties in het heden, met handelingen uit het verleden die minder correcte afhandeling hebben genoten. Altijd actueel blijft en zal je nooit kunnen genieten van t leven. Daarom elimineer de onrust, pak die kans op rust. Ik zag het in mijn “bubbels” altijd happy en luidruchtige aan modus waren niet. Leefde van dagelijkse afterparty’s, was er geen was ik de afterparty.
Mijn geluk in 2018/2019, ben IK geholpen met verplichte rust na mijn ongeluk. Dan begint het pas.. Leren accepteren van dingen die je niet in de hand heb en nooit eerder mee te maken heb gehad.

DAT JE NIKS MEER HEB, VOORAL NERGENS HEEN KAN.
Het besef dat alles inclusief waar je waarde aan hechte, niet dezelfde waarde aan jou hecht en rustig door draait. Zonder that they are calling you..

Hetgeen wat ik met jouw deel is gebaseerd op keuzes die je hebt aangaande hoe je in het leven staat, gaat of blijft staan. Iedereen ervaart wel eens een “lange” periode van mindere tijden en tegenslagen. Iedereen luistert, kijkt naar zijn hem of haar omgeving, in plaats van belangrijkste die de keuze moet maken… Juist Jezelf.

Hier heb ik zelf ook vaker gezeten en begrijp het gevoel want….Waar vind je de inspiratie om weer te geloven in je eigen kunnen, mogelijkheden en dromen? Dus jezelf realiseren dat je alleen jezelf, er mee hebt. Door langer bij het of een probleem te blijven stilstaan en daardoor nog geen positievere mogelijkheden sneller oplossing ziet.

“Praat niet meer, over de dingen die je heb geleerd. 2020 Draag het uit”

BETEKENT NIET, DAT JE GEEN FOUT MEER BEGAAT, ECHTER NEVER THE SAME

Want to know more? Just WhatsApp!

WIE IKI PEDIA
DISCOGRAFIE

Ik wordt op Wikipedia beschreven als een
Nederlandse Entertainer en presentator.
O-Dog is door de VPRO (3VOOR12) uitgeroepen tot “NEERLANDS BESTE HYPE MAN” voor zijn positieve energieke bijdrage aan de concerten van o.a. “Typhoon”, “Opgezwolle” en presentaties van vele festivals zoals “Into The Great Wide Open”.
Hij begon met radio als host van een 6 uur lange E.N.S. Radioshow. Daarna realiseerde ze de
“O-Dog en Aries Comedy Lounge” waar zowel stand-up comedians als artiesten (bijv. Ali B, Lange Frans & Baas B, Yes-R, Gio en Brace) een podium kregen en opstap naar succes maakten. Hij staat ook bekend als de een van de Randamie Maffia of te wel broertje van de artiesten. Blaxtar, (Brain Academy), Typhoon (Muzikant/Spreker) en de “opper baas” my friend & zusje Dinopha (management).
 
Bron: Wikipedia Anno 2007
(Nee niet zelf bijgeschreven allen op ) 

Timeline

2019

SMOKING WORDS – LAUNGH

Try Outs Smoking Words

Try Outs Smoking Words

2018

Nieuwe album “Positive Love”

In 2018 (najaar) wordt zijn nieuwe album “Positive Love” My Blues verwacht, waarin de oude blues een positief jasje aangemeten krijgt. Zijn album zal zowel Engels- als Nederlandstalige singles bevatten waarmee hij met jong & oud zijn positieve energie wil delen. De eerste single “Ik Klaag Nooit” is tevens de…

2017

Eerste rol in “Tuintje in mijn hart”

2017 speelt hij zijn eerste rol in de speelfilm ‘Tuintje in mijn Hart’. Hiervoor heeft hij zijn single ‘Je Bent Nooit Alleen’, die hij samen met ‘Friends uit de industrie’& Cast (o.a. Jörgen Raymann) heeft opgenomen, gebruikt als titelsong. 

2011

Eerste CD “Positieve Energie”

In 2011 bracht hij zijn eerste cd “Positieve Energie” in eigen beheer uit, waaruit een samenwerking ontstaat met een orkest van wel 88 muzikanten en een single uitbrengt; “Inspireer de omgeving” met dirigent Peter Kleine Schaars waarvan de clip is opgenomen in de Melkweg. In 

2010

test

SMDFgvkhFSJVgsvk