Skip to content Skip to footer

Positieve energie is voor veel mensen een gevoel, in plaats van een vanzelfsprekendheid of levensovertuiging. Het wordt geassocieerd met mooie herinneringen, of gezelligheid of geheel anders aan innerlijke rust.. en dat vindt ik!

Mijn positieve energie is niet gebaseerd op wetenschappelijke bronnen. Hetgeen wat ik met jouw deel is gebaseerd op keuzes die je hebt aangaande hoe je in het leven staat/blijft staan. Iedereen ervaart wel eens een “lange” periode van mindere tijden en tegenslagen. Iedereen luistert naar je, zijn hem of haar omgeving, in plaats van juist jezelf. Hier heb ik gezeten want….Waar vind je de inspiratie om weer te geloven in je eigen kunnen, mogelijkheden en dromen? Dus jezelf realiseren, dat je alleen jezelf er mee hebt, door langer bij het of een probleem te blijven stilstaan en daardoor nog geen oplossing (meer) ziet. “Bekijk het door een andere bril, dingen zijn niet zo slecht”

 

SMOKING WORDS

Smoking Words, “Positieve Inspiratie door het gesproken woord”. ter promotie & lancering voor de website “positivisten.nl” Luister naar “Ik Blijf Hier”. Randall de Randamie (alias O-Dog), gaat in 2020 aantal theatervoorstellingen geven om zijn positieve energie, met een traan en lach op een intieme manier delen met publiek en zijn en bevriende positivisten.